Silver City Run

Runnersworld Dordrecht nieuwe sponsor 2e editie SilvercityRUN

‘Toen ik dit jaar de berichtgeving rondom de 1e editie van het evenement op de socials zag, was ik direct gecharmeerd van de wijze waarop de heren van de Silvercity Running Crew te werk gingen. Als organisator van de Halve Marathon Barendrecht, ook een relatief jong evenement op de hardloopkalender, snap ik maar al te goed wat erbij komt kijken en de look-and-feel van de SilvercityRUN was gewoon gelijk goed. Hardloopliefhebbers die snappen hoe het werkt!’, aldus Marco Vink, sinds 1 januari 2023 de nieuwe eigenaar van Runnersworld Dordrecht. Wij willen om deze reden graag onze naam aan dit hardloopevent verbinden. Dit zal gebeuren door middel van meerdere acties, waaronder deze:

Deelnemers van de SilvercityRUN ontvangen 10% korting bij hun eerste aankoop in de winkel in de periode 11 november 2023 t/m 31 augustus 2024. Op zaterdag 11 mei volgt er na de finish nog een mooie WIN-actie!

Op zoek naar het juiste paar hardloopschoenen?
Bij Runnersworld Dordrecht werkt een ervaren team van verkoopadviseurs die o.a. aan de hand van video-analyses bepalen welke hardloopschoenen het beste geschikt zijn voor jou als loper. Dat verschilt écht per persoon! Ook kan je bij hen van dinsdag t/m zaterdag terecht voor de juiste kleding om jouw hardloopervaring een stuk aangenamer te maken!

Adres: Korte Parallelweg 169, 3311 JN  DORDRECHT (vlakbij de A16, gratis parkeren voor de deur)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *