Silver City Run

Praktische informatie – SilvercityRUN 11 mei 2024

Zaterdag 11 mei is het zover! De tweede editie van de SilvercityRUN. Wij vinden het enorm leuk dat je erbij bent. Jij beleeft een hele toffe run in de Zilverstad van de Lage Landen!

Graag delen we wat praktische tips voorafgaand aan je komst naar Schoonhoven

Parkeren
Kom je met de auto? Je kunt parkeren op P1 of P2. Navigeer naar adres: Buiten de Veerpoort 5 (in Schoonhoven). P1 en P2 zijn twee parkeerplaatsen op loopafstand naar de Veerpont van Schoonhoven (afstand ca. 200 meter).
Let op: Naast P1 wordt momenteel gebouwd, waardoor de plaatsen beperkt zijn. Je kunt uitwijken naar de parkeerplaats bij zwembad het ’t Wilgerak ( Lekdijk-Oost 1 te Schoonhoven) of de parkeerplaatsen bij Albert Heijn Schoonhoven.

Wanneer je op de fiets komt, dien je gebruik te maken van de aangegeven fietsenstalling bij het Veer. Het adres wat je hiervoor aan kan houden is: Buiten de Veerpoort 2 in Schoonhoven.

Omkleedruimte en waardevolle spullen
Er is een omkleedruimte beschikbaar, waar je kleding of tassen kunt laten liggen. De stalling en omkleedruimte is niet bewaakt. Het achterlaten van (waardevolle) spullen is op eigen risico.
De organisatie is niet verantwoordelijk voor schade of diefstal.

Loopshirt & startnummer
Jouwloopshirt en startnummer welke je per mail hebt ontvangen kun je afhalen op het afhaalpunt. Dit kan vanaf 12.00 uur tot uiterlijk 13.50 uur bij vermelding van je startnummer. Onthoud deze dus goed!

Het afhaalpunt is duidelijk zichtbaar op het terrein. Het startnummer dien je op je shirt te bevestigen, deze is voorzien van een chip die jouw looptijd registreert. Deze kun je nadien terugvinden op Stopwatch.nl

Starttijden & vertrekpunt
We starten vanaf het plateau van de Schoonhovense knalgele veerpont. Vooraf is er een warming-up op de pont. Wij willen verzoeken je om uiterlijk 10 minuten voor de start van de SilvercityRUN op het pontdek te staan. Hierna gaan de slagbomen dicht.

Start kidsloop:   13.30 uur (13.20 uur op de pont staan)
5 kilometer:      14.10 uur (14.00 uur op de pont staan)
10 kilometer:     14.20 uur (14.10 uur op de pont staan) – direct na vertrek 5 km


Medaille, prijsuitreiking en Sponsorcheque overhandiging Stichting ‘Krimpenerwaard Cultureel’

Na jouw run langs de prachtige polders om Schoonhoven en de historische binnenstad ligt de felbegeerde SilvercityRUN 2024 medaille klaar bij de finish.

Om 15.30 uur vindt de prijsuitreiking plaats. Natuurlijk krijgen de snelste renners een mooie podiumplek. Bovendien maken twee lopers kans op de fantastisch Garmin Venu S smartwatch: mede mogelijk gemaakt door Rikkoert Juweliers.
De trekking gebeurt middels een loting. Iedereen heeft kans om te winnen! Let op: Bij de trekking dient de runner aanwezig te zijn. Ben je niet (meer) aanwezig, dan wordt nogmaals geloot. Mis de uitreiking dus niet!
Natuurlijk maken we ook bekend wat het behaalde sponsorbedrag is, bestemd voor het Krimpenerwaard Cultureel.

Last but not least
Neem je familie, vrienden, bekenden en gezellige kennissen mee naar dit toffe event. Er is voldoende catering, een springkussen voor de kinderen en een DJ die ons vermaakt met fijne plaatjes. We hopen natuurlijk op een zonnige dag zodat we met elkaar he-le-maal kunnen genieten van dit calorie neutrale event!

TOT ZATERDAG 11 MEI!

Organisatie Silvercityrun

Heb je een vraag of opmerkingen? Mail dan naar info@silvercityrun.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *